WORKSHOPS

Dit is waar de diensten over gaan, in het gedeelte creatieve producten en diensten. Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot multimediaal vormgever en vervolgens tot beeldend therapeut. Als beeldend therapeut heb ik leren werken met allerlei soorten mensen en hun diverse redenen om creatief bezig te willen of moeten zijn.

Zo kan er de behoefte zijn om simpelweg een vaardigheid te leren, om actief te worden of de expressie en het zelfvertrouwen daarmee te vergroten. Diepere lagen zijn ook heel denkbaar, bijvoorbeeld om een nabestaande te rouwen of een trauma te verwerken. 

Creatief bezig zijn heeft mij persoonlijk al door lastige en uitdagende periodes heen geholpen. Mijn vaardigheden en kennis van materialen en expressie deel ik graag met mensen. Het is een passie van me om mensen te begeleiden bij hun diepere processen en het beeldende medium leent zich daar uitstekend voor.

Als je interesse hebt om samen aan de slag te gaan, dat mag in de vorm van een workshop zijn om een vaardigheid te leren, of in de vorm van coaching om actief te worden en wat veranderingen in je leven te implementeren. Of op de diepere lagen in de vorm van therapie, bij die stukken waar woorden soms niet toereikend zijn. Neem dan vooral contact met me op.